Teamet

Jørgen Winther

Jørgen Winther
Jørgen Winther

Adm. direktør og konsulent

20+ års erfaring med IT og processer – både udvikling, rådgivning, salg og ledelse – og en særlig interesse i projekter og samarbejde, samt forbedringer og udvikling af enhver art. Har arbejdet i og med store og små virksomheder, private og offentlige, på begge sider af bordet, som ansat, konsulent og erhvervsdrivende i flere brancher, og har således en bred erfaring med stort set alle typer af udfordringer, man kan komme ud for på en arbejdsdag.

Helhedstænkende og opmærksom på både detaljer, sammenhænge og substans. Tekniske kompetencer på en række programmeringsværktøjer mv., per tradition bl.a. Visual Basic og C++, men p.t. især fokuseret på rådgivning, salg og projektledelse, med nogen udvikling i WordPress og Java (Android).

Uddannelser

  • 1994 – Datamatiker med specialisering i systemudvikling
  • 2013 – Postgraduate Certificate, Technology Management
  • 2014 – Diplom i ledelse (mangler stadig det afsluttende projekt)
  • Dertil studier i datalogi, russisk, historie, økonomi, Lean og sociale medier

Certificeringer

Prince2 Registered Practitioner, PMI Certified Associate in Project Management (CAPM), IREB Certified Professional for Requirements Engineering, BCS Foundation Certificate in Business Analysis, ISTQB-BCS Certified Tester, HRM Certificate in Human Resource Development, ITIL Foundation Certificate in IT Service Management, AVG Certified Technical Associate, AVG Certified Sales Associate, Bitdefender GravityZone Sales Certificate, AVAST Sales Specialist, Microsoft Small Business Sales Specialist, m.fl.


Om teamet

  • Vi leverer produkter og løsninger i et samarbejde med vore partnere af alle slags.
  • Hvis du gerne vil være medlem af teamet, så kast et blik på job-siden.