Partnere

Partnere

Der er mange spændende virksomheder i denne verden, og vi er så heldige at samarbejde med en række af dem. Her er nogle af partnerskaberne.

Vi er generelt interesserede i at høre fra virksomheder, der mener at kunne passe ind som partner i en af kategorierne. Hvis vi kan hjælpe hinanden, er det jo bare fint. Kontakt os derfor gerne, hvis du har sådanne tanker.

De fleste af partnerne nævnt nedenfor kan findes omtalt på websitet, og nogle af dem også i form af produkter i webshoppen. Hvis du er interesseret i at se alt, hvad vi har skrevet om dem, kan du f.eks. bruge søgefeltet nederst på siden.

Teknologipartnere

Microsoft Bitrix
Microsofts produkter er velkendte og bruges af omtrent alle mennesker, der har en computer. I de senere år er der sket en spændende udvikling, hvor mange af produkterne, f.eks. Office 365, ikke længere kræver en besværlig installationsproces samt opdateringer, opgraderinger osv., men hvor man blot bruger dem direkte fra internettet – så sørger Microsoft for at holde produkterne opdaterede. Dette koncept betyder, at virksomheder skal bruge mindre tid på at administrere software, og de kan dermed bruge en større del af deres resourcer på at drive forretningen. Et problem mindre og dermed bedre muligheder for succes. Bitrix Silver PartnerBitrix har været i markedet for content management systemer siden år 1998 og har fået en solid markedsposition i store dele af verden. I 2012 lancerede firmaet et nyt system, Bitrix24, der kan ses som en videreudvikling af idéen om intranet – altså en platform for samarbejde, der kan lade mange af de daglige rutiner i virksomheden ske i én arbejdsgang, og samtidigt tilføje nogle flere muligheder, som virksomhederne tidligere ikke udnyttede særligt godt. Dette sparer tid og frustrationer og forbedrer samtidigt forståelsen for sammenhængene, hvilket giver store forbedringer af effektivitet og medarbejdertilfredshed.
GlobalSign SSL-certifikater
DigiCert Logo
 RapidSSL logo Thawte SSL
GlobalSign står for sikkerhed og tillid og leverer en række højt estimerede SSL-certifikater. DigiCert leverer nogle af markedets mest anerkendte certifikater og er 100% dedikeret til dette. RapidSSL tilbyder en række SSL-certifikater, der er meget fornuftigt prissat. Thawte er en af de ældste og mest betroede udstedere af SSL-certifikater.
Kaspersky Registered PartnerKaspersky Lab er en førende leverandør af endpoint protection, der har løsninger for alle størrelser virksomheder – fra traditionel malware/antivirus-beskyttelse til deres Total Security for Business, der også omfatter emner som kryptering af filer og hele diske, beskyttelse af web-gateways, indholds-filtrering af SharePoint-løsninger og meget mere. Desuden løsninger til små virksomheder, til virtuelle miljøer og en omfattende løsning for mobile enheder, med support for både iOS, Android, Windows Phone og BlackBerry.
AVG Business Select Partner badgeAVG har en omfattende række af meget attraktive produkter, der kan øge sikkerheden omkring virksomhedens filer og data samt hjælpe til bedre funktion af pc, Mac og mobile enheder: antivirus, anti-spam, backup, oprydning og meget mere. Med partnerproduktet CloudCare har vi mulighed for at tilbyde jer managed services for jeres pc’er og servere, inklusive antivirus, spam-kontrol, e-mail arkiv og online-backup – alt sammen sammen som en diskret service i baggrunden, der giver jer de bedste muligheder for at bruge tiden på at drive forretningen.
SymantecSymantec er blandt de ældste og største leverandører af software til pc’er – og er i dag fokuseret på sikkerhedsprodukter, herunder endpoint protection/antivirus, SSL-certifikater og backup-løsninger. Mærkevarer forbundet med Symantec er bl.a. Verisign (certifikater), Norton, Altiris, Veritas, Backup Exec og NetBackup. Nogle af disse mærker er blevet overført til det nyligt udskilte firma Veritas, som vi også er partner med.
HP - Hewlett-PackardDen største producent af computere og tilbehør er samtidigt blandt de bedste – i kvalitet, udvalg og support. Derfor har vi valgt at blive HP partner, så vi kan hjælpe vore kunder med servere og tilbehør, der gør det let at skabe en komplet løsning for selv-hostede produkter. Naturligvis kan vi også hjælpe med de mange andre produkter, HP leverer – pc’er, printere og meget mere.

Referencepartnere

SaaS_Advisor_Logo_grayCitrix leverer en række produkter til kommunikation “gennem skyen” – til nem afholdelse af virtuelle møder, webinarer og kurser, til samarbejde i teams, til helpdesk med fjernkontrol af brugerens pc, og til fjernstyring af pc og mac. Alt er på abonnementsbasis og online.
E-conomic regnskabsprogram GoDaddy
E-conomic er online med et regnskabssystem, der er billigt, særdeles let at anvende og som kan udvides med apps fra tredjeparter – der er et meget stort udvalg at vælge mellem, og de dækker en bred vifte af integrationer med andre systemer og online services. GoDaddy er stedet, hvor I kan registrere og administrere jeres nye domæne for en meget beskeden pris. GoDaddy tilbyder også en række andre ydelser, så som virtuelle servere, SSL-certifikater, websites og webshops.
Vi har mange flere referencepartnere, der ikke er nævnt her på siden. Deres produkter er nævnt rundt omkring på sitet, f.eks. på siden for specialtilbud, i webshoppen, i bloggen og i annoncer, der kan optræde på principielt set alle dette websites sider. En del af disse partnere fungerer i praksis på samme måde som traditionelle producenter af produkter, bortset fra at de tilbyder at tage sig af det eller de sidste trin i en købsproces, hvilket frigiver ressourcer hos os, så vi alt i alt kan tilbyde flere forskellige produkter. Vi får hjælp og vejledning fra dem og kan følge med i nye produkter osv., samt i et vist omfang også hjælpe og vejlede vore kunder vedr. deres produkter. Dét arrangement burde være en fordel for alle parter, så vi håber, du kan se idéen og tager godt imod den.

Hostingpartnere

FSdata_logoFS Data i Helsingborg er en af Sveriges ældste, største og mest populære leverandører af webhoteller, servere, domænenavne og e-mail. Sammen med FS Data kan vi bl.a. tilbyde nogle fornuftige VPS’er (Virtuelle Private Servere) til fornuftige priser, perfekte til f.eks. en selv-hosted Bitrix24, og vi hjælper gerne med at installere og administrere både server og software.
SE Cloud FactoryDen danske løsning for sikker og bekvem drift af servere i skyen hedder SE Cloud Factory. The No Crisis Company er autoriseret forhandler og kan hjælpe med etablering og opsætning af VPS, hvor både applikationer og data befinder sig i Danmark, endda med løbende replikering til et sekundært datacenter for at kunne levere den højst mulige oppetid.
Desuden er vi APN Consulting Partner og kan hjælpe med at oprette virtuelle server på AWS – Amazon Web Services – som er blandt de største og bedste, når det drejer sig om fleksible virtuelle servere, hvor stort set alt kan konfigureres efter ønske, og hvor betaling sker efter faktisk forbrug. Med AWS kan man vælge det datacenter, der passer bedst til behovet, og således kan man f.eks. overholde love og regler om geografisk placering af data. Se flere hosting-partnere i ind- og udland på denne oversigt.

Vi forhandler

Authorized ResellerInternet-baseret backup er både let, hurtigt og billigt med IDrive, der i øvrigt også kan tilbyde fjernstyring af computere. Alle enheder, så som pc’er, Macs, smartphones og servere er omfattet. Avast!Mere end 25 års erfaring med antivirus betyder en række fremragende produkter med et væld af funktioner. Alligevel kan det hele nemt administreres af små og mellemstore virksomheder. Avast! findes også til servere og Linux.
SAP Reseller - SAP Crystal SolutionsSiden 2003, hvor SAP købte Business Objects, har SAP været en vigtig spiller på markedet for rapporterings- og BI-løsninger. Især har SAP Crystal Reports været brugt flittigt som den indbyggede rapportgenerator i mange tredjepartsprodukter, men både dét, SAP Crystal Dashboards og flere andre værktøjer fra SAP dækker på glimrende vis de fleste behov for rapportering og dataanalyse. Vi forhandler serien af produkter fra SAP Crystal Solutions, som er fokuseret mod distribution af data i form af rapporter og oversigter.

 Udviklingspartnere

The No Crisis Company er selv en lille virksomhed, men vi kan alligevel påtage os større udviklingsopgaver. Disse gennemføres i samarbejde med specialiserede udviklingsfirmaer i ind- og udland, og kan f.eks. omfatte udvikling af websites, moduler og tilpasninger til Bitrix24 og apps til mobile platforme.

Leverancepartnere

Vi kan sommetider bruge en hånd med leveringen af diverse ydelser, så hvis din virksomhed kan bidrage i ny og næ – eller måske på fast basis med visse opgaver – kunne det jo være spændende at tale sammen om mulighederne. Opgaverne kan f.eks. være installation af software, besvarelse af supporthenvendelser, arrangement af kurser, evt. bare at lægge hus og måske administration til, når vi selv i øvrigt arrangerer kurserne, og givetvis endnu flere ting.