Kurser

Kurser

Bitrix24

Den bedste måde at komme i gang på er ofte en workshop, hvor nogle grundlæggende emner gennemgås, og medarbejderne derefter arbejder med dem, helst på deres eget kontor og på deres egne computere. Mens workshoppen står på, er instruktøren til stede og kan hjælpe.

Når workshoppen er forbi, kan medarbejderne bare fortsætte på samme måde og skal ikke først, som på et traditionelt kursus, til at finde ud af, hvordan de i praksis kan bruge, hvad de har lært kursusmiljøet.

The No Crisis Company tilbyder at arrangere en skræddersyet workshop for jeres medarbejdere – hos jer, med brug af jeres faciliteter – til en meget fornuftig pris.

For at alle skal kunne få noget ud af det, anbefaler vi normalt, at der højst er 8 deltagere på workshoppen. Hvis I er flere, er det bedst at arrangere flere workshops.

Andre produkter, idéer og metoder

Vi vil gerne hjælpe vore kunder til at komme godt i gang, også med andre produkter, med at arbejde efter en bestemt metode og med at bruge en bestemt teknik eller idé i det daglige.

Hvis I har nogle behov i den retning, kan vi måske finde en god løsning. Det koster ikke noget at spørge 🙂

Normalprisen på en skræddersyet workshop er baseret på vores standard-konsulenttakst og omfatter foruden selve kursusafviklingen også planlægning, forberedelse, kørsel og evt. materialer. Typisk vil forberedelsen tage 1 – 2 dage, afhængigt af emnets omfang og kompleksitet.

Standardkurser og onlinekurser

Gennem partnere kan vi allerede nu tilbyde en række spændende kurser indenfor en lang række emner.

Vi arbejder dog på også selv at kunne tilbyde en række egne standardkurser samt onlinekurser. Hvis det kan have interesse for jer, kan det måske være interessant at abonnere på vores blog, hvor nyheder annonceres.

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Aktuelle kursus-tilbud

[product_category category=”kurser”]