Cookies

Sådan bruger vi cookies

Om cookies og beskyttelse af personoplysninger

Dette website anvender cookies, og derfor vil du, som lovgivningen foreskriver, se en meddelelse om dette. Hvis du trykker på meddelelsens “OK”-knap og dermed accepterer at bruge dette website med cookies, vil der blive dannet en ny cookie, som husker, at du har valgt dette. Den har en begrænset levetid på din computer, hvorefter du igen vil blive mødt med meddelelsen, og altså igen skal trykke på “OK”.

Lovgivningen foreskriver også, at der skal være en side som denne, der beskriver, hvordan vi håndterer cookies og brugerens private oplysninger. Forhåbentligt finder du her interessant information om emnet. Hvis der mangler noget, eller hvis du i øvrigt har spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at henvende dig. Vi hjælper gerne, så godt vi kan.

Vær opmærksom på, at dette website er et business-to-business website, der som udgangspunkt ikke bruger oplysninger om private – kun personnavne og lignende for ansatte i virksomheder i det omfang, sådanne data er relevante for samarbejdet med virksomhederne. Det er sådanne data, vi refererer til under betegnelsen “persondata”.

1. Ejeroplysninger

Dette website er ejet af The No Crisis Company ApS. Se detaljer på siden med virksomhedsdata.

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Der findes en frivillig mærkningsordning for danske websites, der bruger cookies, som også står bag denne nyttige informationsside: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Desuden kan en række sikkerhedsprodukter fjerne cookies, der vurderes at være til irritation, typisk gemt af forskellige annoncer, man har klikket på. En sådan funktionalitet har f.eks. Panda Small Business Protection 2016, som er både billigt, effektivt og let at installere og bruge. En fordel ved at bruge et sådant produkt, frem for at blokere helt for cookies i browseren, er at de nyttige cookies, som dem vi bruger, ikke bliver berørt – og således kan sprogvalg, webshop osv. stadig fungere.

4. Formål med cookies på vores website

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
  • Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

5. Anvendte cookies

Sitet anvender cookies, der dannes af de komponenter, sitet er opbygget af. Se en liste på siden Disse cookies bruger vi.

6. Google Analytics

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

7. Annoncenetværk

Vi anvender annoncenetværk til levering af annoncer og produktinformation. Se mere på siden Vi bruger annoncenetværk. Hvert annoncenetværk har sin politik for anvendelse af cookies, og i nogle tilfælde kan det betyde, at visningen af en annonce indebærer brugen af en eller flere cookies.

8. Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

Personoplysninger videregives ikke

Personoplysninger afgives som udgangspunkt aldrig til tredjepart (se undtagelsen nedenfor), med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb, abonnement på blog og nyhedsbreve eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Undtagelse

De fleste softwarebestillinger samt nogle servicebestillinger medfører oprettelse af kunden i f.eks. producentens kunde- eller brugerregister, så de rette licenskoder mv. kan oprettes og/eller service og support kan leveres i henhold til producentens regler. Oplysning om firmanavn, kontaktperson, adresse, telefon, e-mail, website samt installationsoplysninger og evt. andet, det er nødvendigt at videregive for at gennemføre bestilling hos tredjeparten, videregives til denne i fornødent omfang. Tilsagn til dette anses som givet i kraft af bestillingen af software og/eller services.

Kreditkortoplysninger

Vi gemmer ikke betalingskort- og kreditkortoplysninger. I det omfang, det er muligt at betale med betalings- og kreditkort i webshoppen, sker dette via tredjeparter, der leverer denne service for os. Hver af disse tredjeparter har deres egen politik for opbevaring af data.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos The No Crisis Company ApS, bedes du rette henvendelse på contact@nocrisis.dk eller telefon +45 26 16 61 65. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Sikker overførsel af data

Vi anvender SSL på dette website, hvilket medfører en forbedring af datasikkerheden: Alle data, der sendes mellem websitet og din webbrowser er krypterede og dermed vanskelige eller umulige at tyde for uvedkommende, der måtte få adgang til dem under overførslen.

Det kan dog ikke garanteres, at SSL helt kan forhindre, at data kommer i hænderne på uvedkommende.

Øvrigt

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nedenfor. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

Dette website er flersproget – hvis der er uoverensstemmelse mellem retningslinjerne givet på de forskellige sprog, er det den danske udgave, der er gældende.

9. Sidst opdateret

20. april 2016