Postet den

Flere CRM pipelines i Bitrix24

Bitrix24 CRM Multible Pipelines

Bitrix24 er allerede et stærkt værktøj til CRM – og en masse andre ting – men Bitrix fortsætter ikke desto mindre med at udvikle og forbedre produktet, og med de seneste forbedringer et det blevet stærkere end nogensinde før. Fortsæt læsning Flere CRM pipelines i Bitrix24

Postet den

Collaboration Trends 2016

Bitrix - Collaboration Trends 2016

Denne informative infographics fra Bitrix kaster et spændende nyt lys over, hvordan virksomheder og organisationer bruger samarbejdsværktøjer, så som Bitrix24.

Ud over de åbenlyse fordele ved at bruge samarbejdsværktøjer i distribuerede teams og til at hjælpe med at muliggøre arbejde hjemmefra, kan man bl.a. se hvordan de fleste virksomheder først lige er kommet i gang med at bruge disse værktøjer, og at de især bruger dem i mindre teams – mens samarbejde på tværs af hele organisationen ikke helt er slået igennem.

Man kan tolke dette på mange måder, men sammenlignet med forskellige andre tiltag til forbedring af kvalitet og effektivitet i virksomheder, ofte i form af procesforbedringstiltag, ligner det faktisk bare den typiske måde at starte forbedringer på – derefter spreder de sig ud i virksomheden, drevet frem af de entusiastiske brugere i “pilot-afdelingen”. Det ligner også det mønster, vi kan se hos vore Bitrix24-kunder.

Ud fra dén tanke må man forvente, at der kommer til at ske en udvikling mod større og mere tværgående brug af værktøjerne, hvilket bør kunne lede til en mærkbart ændret måde at arbejde på, hvor deling af viden og kollegahjælp på tværs af organisatoriske skel bliver dagsordenen – man kan da håbe 🙂

Postet den

En million virksomheder bruger nu Bitrix24

1 million Bitrix24

Så kom den dag, Bitrix allerede i december-præsentationen kunne forudsige: dagen, hvor virksomhed nr. én million tog Bitrix24 i brug.

Som med så mange mærkedage er det ikke så meget dagen i dag, der er speciel – det er hele det forløb, hvor man på blot fire år, siden april 2012, har kunnet skabe en så overvældende interesse for et nyt produkt på markedet. Og så er det håbet og forventningerne til fremtiden, hvor det antageligt kommer til at gå endnu hurtigere. Fortsæt læsning En million virksomheder bruger nu Bitrix24

Postet den

Bitrix24 nu gratis for ubegrænset antal brugere!

Nu ubegrænset antal brugere på gratis Bitrix24!

Bitrix fortsætter med at gøre Bitrix24 stadig mere attraktivt!

Hidtil har den gratis udgave været begrænset til 12 registrerede brugere, men nu kan man invitere alle dem, man vil – uden at man af den grund behøver at opgradere til en betalt udgave af systemet.

Få din gratis Bitrix24 her. Fortsæt læsning Bitrix24 nu gratis for ubegrænset antal brugere!

Postet den

Foråret kommer – Spar 45% på antivirus!

AVG Antivirus for alle

Det er nu, du og din virksomhed skal gå på forårsudsalg og fylde taskerne med mere sikkerhed og bedre ydelse for jeres PC’er og filservere!

The No Crisis Company giver indtil den 28. marts 45% rabat på en række sikkerhedsprodukter fra AVG:

  • Antivirus Business Edition 2016
  • Internet Security Business Edition 2016
  • File Server Edition 2016
  • PC TuneUp Business Edition 2016

Fortsæt læsning Foråret kommer – Spar 45% på antivirus!

Postet den

Nye priser på Bitrix24 BizPace og BizPace Enterprise

Bitrix24 - Your Company - United

Siden lanceringen for ca. tre år siden har Bitrix24 kunnet tilbyde en enestående lav pris for en lang række funktioner – hvor hver af disse funktioner alene ofte har kostet mere hos konkurrenterne end den samlede pakke fra Bitrix.

Man får i Bitrix24 et samarbejdssystem med socialt intranet, CRM, projektstyring, dokumenthåndtering og fildeling – og meget mere – i en samlet og letanvendelig pakke. Den billigste udgave er gratis, de øvrige har så lave priser, at alle kan være med.

De lave priser kommer til at fortsætte uændrede for online-udgaverne, altså Bitrix24 Plus, Standard og Professional. Disse udgaver får endda tilføjet endnu flere features til samme pris og fortsætter dermed stilen med at blive mere og mere attraktive – hvilket den store brugerskare da også vidner om: snart runder antallet af virksomheder, der bruger Bitrix24, en million!

Som noget helt unikt på markedet for samarbejdssystemer kan Bitrix24 også fås i selv-hostede udgaver, Bitrix24 BizPace og BizPace Enterprise, hvor man foruden endnu flere funktioner også får fordelene af både at have alle data på egne servere og at have adgang til kildekoden, dvs. fuld kontrol over systemet og dets data. Disse udgaver kan udvides til tusindvis af brugere og kædes sammen med f.eks. virksomhedens Active Directory for nem brugeradministration samt integreres med virksomhedens øvrige systemer.

Gennem tiden har de helt forrygende lave priser været et sikkert samtaleemne, når vi har præsenteret produktet for kunderne, og nogle har ligefrem været skeptiske – for hvordan kunne et så godt produkt være så billigt? Fortsæt læsning Nye priser på Bitrix24 BizPace og BizPace Enterprise

Postet den

Jeg sliber knive, jeg sliber sakse…

Oprydning af computeren

Hvis nogen blandt læserne er så gamle som jeg, så kan de måske huske, hvordan skærslippere i gamle dage gik omkring på vejene og sang denne sang:

“Jeg sliber knive, jeg sliber sakse, jeg sliber solskin og dejligt vejr”. Der er flere vers, og sangen er skrevet af Sigfred Pedersen (1903-67).

Når man hørte sangen, skyndte man sig at finde sine sløve knive og sakse frem og gå ud på vejen til skærslipperen – denne arbejsomme repræsentant for de farende svende. Det, han ville, var at hjælpe folk til at få det bedste ud af deres værktøjer. For dengang var man opmærksomme på, at en god kniv ikke bare skulle smides væk, når den blev sløv – næh, den skulles slibes, og så var den skarp igen. Det kostede en skilling, men pengene var godt givet ud, for ofte blev kniven skarpere end den nogensinde havde været før. Fortsæt læsning Jeg sliber knive, jeg sliber sakse…

Postet den

Kommunikation er 10% ord og 90%…

Video fremmer samarbejdet

Vi ved det allesammen: Hvis man vil forstås, sådan helt og holdent, skal man tale ansigt til ansigt. En e-mail eller et nyhedsbrev har det med at blive læst for hurtigt, men selv når læseren koncentrerer sig om det, så er det kun et begrænset budskab, der når igennem. Om overhovedet noget. Der mangler altså ét eller andet i den skriflige kommunikation…

Fortsæt læsning Kommunikation er 10% ord og 90%…

Postet den

Hemmeligheden bag hosting og webhoteller

For nogle få år siden var der ingen tvivl: hvis man i virksomheden skulle bruge noget software, skulle man også bruge en server til at køre den på. Man skulle selv arrangere backup og have nogen til at holde øje med, at serveren fungerede. Og så skulle man have egne folk eller konsulenter til løbende at opgradere og servicere løsningen. Fortsæt læsning Hemmeligheden bag hosting og webhoteller

Postet den

Nyt website med webshop og fokus på samarbejde

Nocrisis.nu preview

Så er det der næsten! Det vil sige, vi er der bestemt allerede, og det er brugbart, men vi er også næsten klar med de sidste detaljer på det nye website. Fortsæt læsning Nyt website med webshop og fokus på samarbejde