Postet den

Flere CRM pipelines i Bitrix24

Bitrix24 CRM Multible Pipelines

Bitrix24 er allerede et stærkt værktøj til CRM – og en masse andre ting – men Bitrix fortsætter ikke desto mindre med at udvikle og forbedre produktet, og med de seneste forbedringer et det blevet stærkere end nogensinde før.

Forestil dig, at du har flere produktlinjer, flere services, eller måske flere kampagner, som du gerne vil styre hver for sig. Salgsarbejdet er måske forskelligt for hvert område/kampagne, og derfor vil du gerne have forskellige trin i salgsprocessen, eller også er arbejdet det samme, men du vil bare gerne arbejde med f.eks. en bestemt ringeliste som et særskilt kampagne.

Hidtil har du kunnet arrangere meget af dette i Bitrix24 ved hjælp af de eksisterende eller egne felter, hvor du f.eks. kan angive, hvorfra et lead var kommet, og du kan også meget præcist styre dine sælgeres rettigheder til at se og arbejde med data. Med de nye features bliver det hele meget lettere og endnu mere fleksibelt – du opretter simpelthen blot en ny pipeline, importerer dine kampagne-leads til denne, og så kan du arbejde separat med kampagnen, se separat statistik på den, osv.

Hvis du vil have forskellige trin i processen, kan de også nemt oprettes.

Det er ikke fremtidsmusik: funktionaliteten er allerede implementeret og tilgængelig i Bitrix24 Standard og Professional, som vel at mærke fortsat koster det samme.

Se mere (på engelsk) på Bitrix’ egen side: Multible Pipelines and Sales Funnels in Bitrix24 CRM.

–oOo–

CRM er for de, der gerne vil sikre en god og velfungerende kontakt med fremtidige og eksisterende kunder – eller leverandører eller andre samarbejdspartnere – og med Bitrix24 bliver du i stand til at gøre det på en rigtig god måde til en absolut rimelig pris. Samtidigt får du så intranet, ekstranet, samarbejde, projektstyring, medarbejderoversigt, tidsregistrering, kalendersystem og meget andet med i købet, og vel at mærke sådan, at de fleste ting er sømløst integerede med hinanden, og også kan integreres til andre systemer, hvis I har brug for det. Og det virker naturligvis på Windows, Mac, iPhone, Android osv., så I kan arbejde med de platforme, der passer jer bedst.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *