Postet den

Collaboration Trends 2016

Bitrix - Collaboration Trends 2016

Denne informative infographics fra Bitrix kaster et spændende nyt lys over, hvordan virksomheder og organisationer bruger samarbejdsværktøjer, så som Bitrix24.

Ud over de åbenlyse fordele ved at bruge samarbejdsværktøjer i distribuerede teams og til at hjælpe med at muliggøre arbejde hjemmefra, kan man bl.a. se hvordan de fleste virksomheder først lige er kommet i gang med at bruge disse værktøjer, og at de især bruger dem i mindre teams – mens samarbejde på tværs af hele organisationen ikke helt er slået igennem.

Man kan tolke dette på mange måder, men sammenlignet med forskellige andre tiltag til forbedring af kvalitet og effektivitet i virksomheder, ofte i form af procesforbedringstiltag, ligner det faktisk bare den typiske måde at starte forbedringer på – derefter spreder de sig ud i virksomheden, drevet frem af de entusiastiske brugere i “pilot-afdelingen”. Det ligner også det mønster, vi kan se hos vore Bitrix24-kunder.

Ud fra dén tanke må man forvente, at der kommer til at ske en udvikling mod større og mere tværgående brug af værktøjerne, hvilket bør kunne lede til en mærkbart ændret måde at arbejde på, hvor deling af viden og kollegahjælp på tværs af organisatoriske skel bliver dagsordenen – man kan da håbe 🙂

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *