Postet den

En million virksomheder bruger nu Bitrix24

1 million Bitrix24

Så kom den dag, Bitrix allerede i december-præsentationen kunne forudsige: dagen, hvor virksomhed nr. én million tog Bitrix24 i brug.

Som med så mange mærkedage er det ikke så meget dagen i dag, der er speciel – det er hele det forløb, hvor man på blot fire år, siden april 2012, har kunnet skabe en så overvældende interesse for et nyt produkt på markedet. Og så er det håbet og forventningerne til fremtiden, hvor det antageligt kommer til at gå endnu hurtigere.

Mange Bitrix24-kunder betyder også mange brugere, der får gode idéer og gennem deres forslag, support-henvendelser og kreative måder at udnytte Bitrix24’s mange funktioner på bidrager til at udvikle systemet mod noget endnu bedre. Det er den symbiose mellem udviklere og brugere, der skaber de virkeligt gode systemer.

Stort tillykke fra os – både til Bitrix og til de mange virksomheder, der nu har de bedste forudsætninger for at samarbejde både internt og med deres kunder, partnere, underleverandører og mange andre gennem systemets sociale intranet, opgave- og projektstyring, CRM, ekstranet, online-kurser, helpdesk og mange, mange flere fremragende funktioner.

Læs mere på Bitrix’ egen blog.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *