Postet den

Bitrix24 nu gratis for ubegrænset antal brugere!

Nu ubegrænset antal brugere på gratis Bitrix24!

Bitrix fortsætter med at gøre Bitrix24 stadig mere attraktivt!

Hidtil har den gratis udgave været begrænset til 12 registrerede brugere, men nu kan man invitere alle dem, man vil – uden at man af den grund behøver at opgradere til en betalt udgave af systemet.

Få din gratis Bitrix24 her.

De første 12 brugere har adgang til alle de mange business features, som Bitrix24 kan byde på, inklusive CRM, opgave-/projektstyring, arbejdsgrupper, kalendere, workflows mm. samt kommunikationsværktøjer, der omfatter bl.a. chat og videoopkald, telefoni og aktivitetsstrøm.

Brugerne ud over dette har ikke adgang til business features, men dog til alle kommunikationsværktøjerne. Det vil sige at de kan være med i organisationen, bruge intranettet og deltage i den interne og eksterne kommunikation samt bruge telefoni, se organisationsdiagrammet og kollegernes profiler mm.

Der gælder stadig en begrænsning for den samlede tilgængelige diskplads, der i den gratis udgave som standard er på 5 GB, med mulighed for at tilkøbe mere. De 12 brugere med fuld adgang er som udgangspunkt de første, der inviteres, og listen kan nemt vedligeholdes med maksimalt én daglig opdatering.

Nyttigt for mange

Alt i alt må man sige, at dette er en supernyhed for de mange virksomheder og organisationer, hvor det især er den interne kommunikation, man ønsker at få et værktøj til, og hvor de nævnte business tools enten slet ikke bruges eller måske især bruges af nogle få. Det gælder f.eks. en del frivillig-organisationer og klubber samt virksomheder, der f.eks. har en mindre administrativ stab plus nogle folk, der arbejder ude og ikke behøver at have adgang til alle funktioner.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *