Postet den

Nye priser på Bitrix24 BizPace og BizPace Enterprise

Bitrix24 - Your Company - United

Siden lanceringen for ca. tre år siden har Bitrix24 kunnet tilbyde en enestående lav pris for en lang række funktioner – hvor hver af disse funktioner alene ofte har kostet mere hos konkurrenterne end den samlede pakke fra Bitrix.

Man får i Bitrix24 et samarbejdssystem med socialt intranet, CRM, projektstyring, dokumenthåndtering og fildeling – og meget mere – i en samlet og letanvendelig pakke. Den billigste udgave er gratis, de øvrige har så lave priser, at alle kan være med.

De lave priser kommer til at fortsætte uændrede for online-udgaverne, altså Bitrix24 Plus, Standard og Professional. Disse udgaver får endda tilføjet endnu flere features til samme pris og fortsætter dermed stilen med at blive mere og mere attraktive – hvilket den store brugerskare da også vidner om: snart runder antallet af virksomheder, der bruger Bitrix24, en million!

Som noget helt unikt på markedet for samarbejdssystemer kan Bitrix24 også fås i selv-hostede udgaver, Bitrix24 BizPace og BizPace Enterprise, hvor man foruden endnu flere funktioner også får fordelene af både at have alle data på egne servere og at have adgang til kildekoden, dvs. fuld kontrol over systemet og dets data. Disse udgaver kan udvides til tusindvis af brugere og kædes sammen med f.eks. virksomhedens Active Directory for nem brugeradministration samt integreres med virksomhedens øvrige systemer.

Gennem tiden har de helt forrygende lave priser været et sikkert samtaleemne, når vi har præsenteret produktet for kunderne, og nogle har ligefrem været skeptiske – for hvordan kunne et så godt produkt være så billigt?

Nu skubber Bitrix så lidt til priserne på de selvhostede udgaver, så de kommer lidt mere i tråd med den almindelige opfattelse af, hvad sådan noget bør koste. De er fortsat billige, men bliver altså nu lidt mindre billige. Ændringerne træder i kraft fra den 2. marts 2016 og medfører, at Bitrix24 BizPace med 25 brugere kommer til at koste 31.890 DKK, mens Bitrix24 BizPace Enterprise med 100 brugere får prisen 95.890 DKK.

Fornyelse af support- og vedligeholdelsesabonnement er baseret på en procentdel af softwareprisen, så den kommer også til at stige tilsvarende.

Bemærk, at der fremover som standard følger 100 brugere med i BizPace Enterprise, mod tidligere 25. Yderligere brugere kan tilkøbes som hidtil, og priserne for disse stiger ikke.

Indtil den 2. marts kan du spare penge ved at købe licenser samt fornyelse af support- og vedligeholdelsesabonnement til gammel pris. Således kan du få BizPace til 21.350 DKK og BizPace Enterprise til 64.650 DKK, begge med 25 brugere. Bestil gerne direkte i webshoppen. Kontakt os for priser på opgradering mellem de to samt for priser på fornyelser og husk, at man kan forny på ethvert tidspunkt – altså også hvis der stadig er lang tid tilbage af det nuværende abonnement.

De nævnte priser er gældende ved køb hos The No Crisis Company og er med forbehold for fejl samt ændringer i valutaforhold og leverandørpriser. Priserne tillægges moms efter gældende lovgivning. Ordrer skal være bestilt, og vi skal have registreret betalingen inden den 2. marts, for at vi kan garantere dem til gammel pris.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *