Postet den

Ledelse kræver overblik

Ledelse kræver overblik

Hvad er god ledelse? Det er der mange svar på, men det handler vel altid om noget med at lede nogen et sted hen – altså at hjælpe nogen med at komme fra et sted til et andet.

Og for at kunne gøre dét, må man skaffe sig et overblik over, hvor man er og løbende justere retningen ind, så man hele tiden bevæger sig mod målet, også selv om dette flytter sig undervejs eller der kommer forskellige ting udefra og indefra og skubber til det hele.

Moderne ledelse handler dog i høj grad også om selvledelse, ledelse opad, udad osv. og i det hele taget handler det om at respektere hinanden på tværs af titler og formel status. Det handler om at hjælpe hinanden til at træffe egne beslutninger.

En stor hjælp kommer fra informationsdeling, så teamledelse handler i høj grad om at gøre information tilgængelig for sit team, og at sikre, at der er et fælles sted at lægge informationer, når man har nogle – og dermed et fælles sted, hvor man kan søge informationerne.

Det handler om information om, hvordan det går med projektet – hvis det er et projektteam – eller med hvad der nu er relevant for hvert enkelt team: salgstal for et salgsteam, genererede leads og kontakter for et marketingteam osv., og alle har brug for information om selve teamet og folkene i det.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *