Postet den

Er du sikker? Er din pc? Særtilbud på konkurrent-opgradering!

avast! Endpoint Protection Suite Plus

I resten af september har vi sammen med Avast et rigtig godt tilbud til de virksomheder, der allerede har en løsning til beskyttelse mod virus og anden malware, men som kunne have lyst til at få en bedre løsning.

Normalt giver vi 30% på konkurrent-opgraderinger, men på alle ordrer til og med 30. september 2014 får du yderligere 15% på restbeløbet, dvs. effektivt 40,5% rabat.

avast! har en række fremragende produkter til endpoint protection. Det er produkter som i særlig grad passer til virksomheder, der gerne vil have kontrol over situationen men også en nem måde at administrere værktøjer og opdateringer på.

Priserne er allerede beskedne – se mere på vores website – og med den yderligere rabat er det nu, du skal slå til og prøve, hvordan et rigtigt endpoint protection-værktøj fungerer, og hvilke forbedringer, det kan give i sikkerhedsniveau og daglig betjening og administration. Du kan også starte med en gratis demo – se mere på websitet.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *