Postet den

Supertilbud på Bitrix24 – Spar 25% i august

Bitrix24

bitrix24Bitrix og The No Crisis Company har lige nu et rigtig godt tilbud til jer, der gerne vil have en selv-hosted udgave af Bitrix24: I hele august måned 2014 får I 25% rabat.

Betingelsen er, at ordren er givet og forudbetalt inden udgangen af måneden, så bestillinger skal skal være os i hænde nogle dage før (senest den 25. august).

Bitrix24 giver jer en samarbejdsplatform med socialt intranet, CRM, opgave-/projektstyring og meget mere og er velegnet til både projektteams, driftsteams, supportteams, salgsteams – til hele virksomheden – og til både de, der alle arbejder på samme kontor, og de, der er placeret rundt omkring i verden eller arbejder ude hos kunderne.

Med Bitrix24 kan alle med en internetforbindelse arbejde godt sammen, uanset hvor de er.

Se mere om produktet og få en gratis Bitrix24 i skyen, der kan give dig en smagsprøve på produktet. Den selv-hostede udgave er mere avanceret, med flere funktioner, og den kan naturligvis også placeres på en server i skyen, hvis I foretrække dét. The No Crisis Company hjælper gerne med installationen, uanset hvilken løsning, I vælger.

Og forresten: du kan også bestille Bitrix24 Standard eller Professional, der begge kører i skyen og er oppe at køre på få minutter. The No Crisis Company giver 10% på dem i hele august – plus den rabat, det giver at abonnere på 6- eller 12-måneders basis (5% hhv. 10%).

Så august måned er Bitrix24-måned – vi glæder os til at høre fra jer 🙂

Related Posts