Postet den

Nu forhandler vi Bitrix24!

Bitrix24

Bitrix24 boxThe No Crisis Company har indgået en partneraftale med Bitrix, Inc., der har udviklet Bitrix24, et rigtigt spændende samarbejdsværktøj, der kan gøre livet nemmere for projekt- og andre teams.

Aftalen gør The No Crisis Company til forhandler af Bitrix24, og foruden at sælge licenser kan vi tilbyde assistance ved installation, konfiguration og anvendelse, ligesom vi gerne hjælper med at etablere en god måde at drive projekter på, hvor Bitrix24 kan være med som en hjørnesten.

Bitrix24 kan i øvrigt fås billigt – faktisk helt gratis for en udgave til maks. 12 brugere, der kan sættes op og tages i brug på få minutter. Også de mere avancerede udgaver – i skyen eller selv-hostede – har meget fornuftige priser.

Læs mere om Bitrix24.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *