Postet den

Nat i Paris

Eiffeltårnet

The European Lean IT Summit 2013 fandt sted i sidste uge i Paris. Dens hovedtemaer i år var Lean i Service Management samt Lean og Agile.

Efter et par intense dage med spændende oplæg fra nogle af fagets store tænkere, fra konsulenter og fra virksomheder, der havde gjort sig erfaringer med Lean i IT, fik jeg lige tid til at gå en aftentur i byernes by – og som mange andre, at tage et billede af Eiffel-tårnet.

På sin vis kan man godt sammenligne Lean IT med dette flotte tårn: selv om tårnet på afstand ser enkelt og evigt ud, er det blot det elegante resultat af mængder af tanker, arbejdstimer og kontinuerligt vedligehold. Hvis man i sin tid blot havde bygget det og derefter ladet det være, havde det ikke holdt i mange år. Men fordi man fortsat vedligeholder det, kan det fortsætte med at glæde og fortrylle både romantiske nattevandrere og konferencedeltagere, der vil have et foto med hjem fra en allerede stor oplevelse.

Lean IT Summit 2013 har givet mig en del med hjem. Måske ikke så meget ny viden, men en del nye bekendtskaber, en del tanker og masser af stof til fremtidige blog-indlæg og til udvikling af fremtidige aktiviteter i The No Crisis Company. Og så altså nogle smukke indtryk af både Eiffel-tårnet og flere andre smukke bygninger og steder i dejlige Paris.

Related Posts

2 tanker om “Nat i Paris

  1. Hej Jørgen!
    Du er jo selv én af fagets store tænkere, som mange må være previligeret at kende og få viden fra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *