Postet den

Dansk Lean IT – Ny gruppe på LinkedIn

Dansk Lean IT

Efter at have savnet en LinkedIn-gruppe om Lean IT specielt for danske virksomheder og organisationer, har jeg nu oprettet en sådan.

Gruppen er helt ny, men det ser ud til at den også har været savnet af andre, for medlemstallet stiger støt. Alle med interesse for effektivisering af IT-opgaver, det være sig analyse, udvikling, drift, support eller andre af de mange emner, man favner om, når man arbejder med IT, bør kigge ind på gruppen og gerne blive medlem.

Tanken er, at vi på denne måde kan hjælpe hinanden med vidensdeling og derigennem hjælpe til at udvikle Lean IT hen mod et både almindeligt brugt og samtidigt nyttigt og attraktivt koncept.

Der er plads til alle: Virksomhedsledere, IT-chefer og -medarbejdere, konsulenter, undervisere og andre interesserede kan alle både bidrage og få gavn af gruppen. Det samme kan forretningsanalytikere, softwareudviklere og andre, der ikke arbejder i en IT-afdeling, men som alligevel arbejder direkte eller indirekte med IT, hvilket også omfatter f.eks. BI-, ERP- og CRM-konsulenter.

Alle har en interesse i, at IT fungerer godt og effektivt, og at det er let og hurtigt at skabe ny software, nye services og fornyet arbejdsglæde.

Link: LinkedIn-gruppen Dansk Lean IT

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *